Ronnie James Dio bo prejel “Holy Diver” grafično novelo!

Vertigo
0 94

Pri Z2 Comics so obelodanili, da nameravajo izdati grafično novelo, ki bazira na naslovnici klasičnega Dio albuma “Holy Diver” (1983).

Za izhodišče celotne zgodbe so torej vzeli originalno naslovnico albuma, ki jo je ustvaril Randy Berrett, k projektu pa sta pristopila pisec stripovskih grozljivk Steve Niles in risar Scott Hampton, medtem ko je Bill Sienkiewicz ustvaril naslovnico, ki bo krasila prednjo stran grafične novele.

Wendy, sicer vdova in nekdanja menedžerka Ronnija Jamesa Dia, ki je po novem skrbnica njegove zapuščine, je v zvezi s tem podala sledečo izjavo: “Steve Niles pripoveduje zgodbo, ki se skriva za naslovnico “Holy Diver” albuma, zgodbo o tem, kako ne smeš soditi tistega, kar vidiš. To je nekaj, kar je Ronnie mnogokrat opisoval tudi v svojih besedilih. Da moraš spoznati notranjost posameznika in ga ne soditi po njegovem zunanjem videzu ali po tem, kakšno obleko nosi.”

“Skupaj z izjemnimi animacijami Scotta Hamptona pripovedujeta zgodbo o “Holy Diver” in prepričana sem, da bi Ronnie na to izvrstno grafično novelo dal žig odobritve!” dodaja Wendy.

Grafična novela “Holy Diver” bo izšla v dveh verzijah: standardni in količinsko omejeni ‘deluxe’ izdaji

Grafično novelo lahko že prednaročite!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki