Rush predstavljajo “The Spirit Of Radio” animirani video

0 61

Rush so konec letošnjega maja ponovno izdali svoj studijski album “Permanent Wavew”, s čimer so obeležili 40. obletnico njegovega prvega izida. Album je originalno izšel 14. 1. 1980. Rush pa so s slogovno tranzicijo in vstopom v novo desetletje napovedali po kakšnih zvočnih in slogovnih glasbenih prijemih bo posegal rock dekade osemdesetih.

Sedaj pa je na voljo tudi animirani video za skladbo The Spirit Of Radio, ki ga lahko pogledate spodaj in je poln zanimivosti, ob katerem bodo ljubitelji skupine gotovo lep čas privzdigali obrvi.

Video je ustvarilo podjetje Fantoons.tv ob sodelovanju s producentko Lindo Otero, medtem ko sta za režijo poskrbela David Calcano in Alberto Hadyar. Predvajate ga lahko spodaj.

“Permanent Waves”, ki je ponovno izšel pri založbah Ume / Mercury / Anthem, je dostopen v Super Deluxe, 2CD, 3LP formatih, kot tudi v digitalnem.

V super deluxe zaboju se bosta nahajala dva CDja, trije vinili, knjižica v trdi vezavi z 40 stranmi, opremljena z različnimi verzijami naslovnic, ki jih je izdelal Hugh Syme, prav tako bo v njej kup fotomateriala, ki ga Rush niso nikdar objavili (arhiv skupine) ter bogata spremna beseda (esej). Drugi CD bo poln neizdanega materiala. Gre za koncertne utrinke takratne turneje skupine zbrane iz nastopov leta 1980, in sicer: Manchester Apollo, (Manchester, Anglija) Hammersmith Odeon (London, Anglija) in Kiel Auditorium (St. Louis, Missouri, ZDA). Material je ponovno zmiksal legendarni Rush producent Terry Brown.

Poglobljeni RockLine prispevek vezan na 40. obletnico izida albuma “Permanent Waves” lahko preberete TUKAJ.

RockLine recenzijo albuma “Permanent Waves” lahko preberete TUKAJ.


Rush – The Spirit of Radio (uradni animirani video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki