Ryo Okumoto (Spock’s Beard) predstavlja video za single “Chrysalis”!

RYO OKUMOTO 2022 (press/promo)
0 26

Ryo Okumoto, famozni klaviaturist ameriških progresivnih rockerjev Spock’s Beard, je izdal novi video in single za skladbo Chrysalis, ki ga lahko preverite spodaj.

Single Chrysalis izhaja iz pravkar izdanega novega Okumotovega samostojnega studijskega albuma “The Myth Of The Mostrophus”, ki je izšel 29. 7. 2022 pri nemški založbi InsideOut Music.

Album “The Myth Of The Mostrophus” je Okumotov prvi samostojni studijski album po dvajsetih letih odkar je izšel predhodnik “Coming Through” (2002).

Vse se je začelo v novembru leta 2021, ko se je Okumoto povezal z I Am The Manic Whale vocalistom in basistom Michaelom Whitemanom, za nastop skupine, ki je bil predvajan na medmrežju Temu je sledila živahna izmenjava demo posnetkov po elektronskih sporočilih, kar je rezultiralo v postopnem nastajanju materiala za album “The Myth Of The Mostrophus”.

 Album je inženiral in miksal Rich Mouser. Na njem sodeluje garnizon izjemnih glasbenikov začenši z Okumotovimi aktualnimi in nekdanjimi Spock’s Beard tovariši Nickom D’Virgiliom (Big Big Train), Alanom Morseom, Daveom Merosom, Tedom Leonardom in Jimmyjem Keeganom. Tu je plejada zvezdnikov, ki se uvrščajo med goste: Steve Hackett, Marc Bonila, Doug Wimbish, Randy McStine in Lyle Workman, prav tako pa na albumu ne manjkajo člani novega Okumotovega projekta ProgJect: Michael Sadler (Saga), Jonathan Mover in Mike Keneally (Frank Zappa, Joe Satriani, Steve Vai).

Seznam skladb na albumu:
1     Mirror Mirror
2     Turning Point
3     The Watchmaker
4     Maximum Velocity
5     Chrysalis
6     The Myth Of The Mostrophus 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki