San Di Ego predstavljajo balado “Ti” in novi videospot

foto: Dare Brenko
0 101

San Di Ego so marca, na višku karantene, izdali tretji studijski album ‘Zdaj je čas’. Fantje pomenljivo pravijo, da je mogoče prav zdaj čas, da stopimo skupaj ter da s skupnimi močmi spremenimo naš svet na bolje.
Med skladbami na albumu je ena najnežnejših vsekakor ljubezenska balada ‘Ti’. Besedilo in glasbo zanjo je napisal Darjan Marčič. Videospot so snemali v baročnem dvorcu Gutenbuchel v Šoštanju, režiser Perica Rai je ustvaril romantično kuliso, ki jo je dodobra polepšala Patricija Finster, ki je v spotu zaigrala usodno dekle.

Skupina je v zadnjem času doživela tudi majhno spremembo – imajo novega člana in sicer nekdanjega basista Martina, ki se je odpravil novim izzivom naproti, je zamenjal Mitja Kobal. Za sabo imajo že uspešen nastop z Aleksandrom Mežkom v Vrbi, pripravljajo pa še več novosti.

Ker so San Di Egovci privrženci analognega komuniciranja, njihovih koncertov preko spleta ne bo, obljubljajo pa presenečenja, zato sledite novicam na njihovi Facebook strani!

‘Ostajamo pri rock glasbi v kateri smo najbolj “doma”, čeprav vsi poslušamo in včasih igramo tudi druge zvrsti. Stanje duha kar se tiče pravoverne rock glasbe pri nas je bolj klavrno že od nekdaj, aktualna epidemija pa je povzročila še dodatno depresijo na tem področju, ampak mi se ne damo...’
– Sergej Škofljanec, San Di Ego


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki