Blackfield predstavljajo novi single “Under My Skin”

foto: Hajo Muller
0 59

Blackfield, glasbeni projekt pod okriljem izraelskega glasbenika Aviva Geffena, je sklenil pogodbo z Warner Music, pri kateri bo izšel v letošnjem decembru novi studijski album.

Blackfield predstavljajo besedilni video za novi single Under My Skin, ki je na razpolago spodaj. Z njim napovedujejo Blackfield svoj novi studijski album z naslovom “For the Music”, ki naj bi bil najbolj ambiciozen in raznolik album skupine do tega dne. Album bo izšel pod okriljem založbe Warner Music in sicer 4. 12. 2020.

Na albumu “For The Music” je glavne vajeti prevzel znova Aviv Geffen, ob tem pa mu je pomagal dolgoletni Blackfield partner Steve Wilson, ki je za tri skladbe prispeval vodilni vokal ter prav tako za tri skladbe tudi ritem kitaro.

“Želel sem ustvariti album s katerim se bo istovetil čim širši krog poslušalcev in ki bo všečen tako dolgoletnim Blackfield privržencem, kot novincem. Album ponuja upanje in radost”, pravi Aviv Geffen.

Glavna figura projekta, to je izraelski kantavtor Aviv Geffen, ne skopari z družbeno kritičnimi sporočili v besedilih novega albuma, so pa ti refleksija neenakosti med Izraelci in Palestinci, čemur sledi tudi scenografija spodnjega videa.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki