Savatage najavljajo ponatis albumov na vinilnih nosilcih!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2010
0 32

Savatage, kultna ameriška progresivno metalska in heavy metal zasedba, ki je pred dnevi obvestila svoje privržence, da je osvežila svojo spletno stran www.savatage.com, pripravlja na svojo prenovljeni spletni strani tudi spletno trgovino. Ta bo zaživela v prihajajočih dneh, na njej pa bodo Savatage obogatili prodajni katalog tudi s ponatisi uradnih nosilcev zvoka na vinilnem formatu.

Ponatise bodo opravili v Evropi, točneje pri nemški založbi earMUSIC, ki je očitno odkupila pravice od SPV/Steamhammer Records, kjer bo mogoče albume nabaviti tudi pri v različnih (spletnih) ponudnikih nosilcev zvoka, medtem ko si bodo ameriški privrženci skupine ponatise Savatage albumov lahko nabavili le v omejeni nakladi, pa še to le preko uradne spletne strani skupine.

Prva reč, ki bo uradno izšla v seriji ponatisov je deset-inčni single “The Hourglas”. Kako izgleda single, ki izhaja iz Savatage albuma “The Wake of Magellan” (1997), v fizični obliki si lahko ogledate na spodnjem promocijskem videu. Ta deset-inčni single bo omejen striktno na 2000 kopij za cel svet. Medtem, ko linka za prednaročilo žal ni najti nikjer v uradnem promocijskem besedilu založbe earMUSIC, je znano vsaj to, da bo single “The Hourglass” v Nemčiji oziroma pri tamkajšnjih ponudnikih nosilcev zvoka dosegljiv s 31. 7. 2021, za celoten svet pa od 6. 8. 2021 dalje.

Album “Sirens” lahko že prednaročite.
Album The Dungeons Are Calling lahko prav tako že prednaročite.

Kar se naročil singla “The Hourglass” tiče, pa je zaenkrat priporočljiv nasvet, da večkrat obiščete spletno stran založbe earMUSIC, ali da ste najkasneje s 6. 8. 2021 na preži tule: http://www.ear-music.net/!

Na fotografiji: Šef skupine Savatage Jon Oliva med nastopom Jon Oliva’s Pain 15. 7. 2010 v sklopu prvega dne festivala Bang Your Head!!!, v nemškem mestu Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala, lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki