Brainstorm predstavljajo single in video “Where Ravens Fly”

AFM Records 2021
0 38

Brainstorm – dolgoživi nemški thrash/power metalci iz mesta Heidenheim -, za katerimi se vije blesteča, več kot 30-letna kariera, predstavljajo svoj drugi novi single in video za skladb Where Ravens Fly. Kleni nemški kvintet trših zvočnih vsebin je sredi maja že predstavil prvi single in video za skladbo Escape the Silence (ft. Peavy Wagner). Oba videa in singla lahko po mili volji predvajate spodaj.

Escape the Silence in Where Ravens Fly se bosta nahajali na prihajajočem novem studijskem albumu, ki se bo imenoval “Wall of Skulls”, in izide pri nemški založbi AFM Records, 20. 8. 2021.

Naslovnico albuma jo je ustvaril Gyula Havancsak. Tudi njo lahko preverite spodaj.

Album “Wall Of Skulls“, ki bo v svoji standardni verziji vseboval enajst novih avtorskih skladb, lahko v različnih formatih že prednaročite.

Brainstorm so na novem albumu k sodelovanju povabili dva posebna glasbena gosta. Prvi je šef skupine Rage Peter “Peavy” Wagner, drugi pa “Seeb” Leverman, glavni pogonski motor nemških power metalcev Orden Ogan, ki je znova poskrbel za miks in masterizacijo.

“Wall Of Skulls” bo dostopen v formatih: CD, ‘digibook-CD’ (z dodanim koncertnim Blu-rayem), kot količinsko omejeni vinil (v različnih barvnih varietetah), količinsko omejeni zaboj, ki bo vseboval naglavno ruto, nalepko, našitek, podpise članov skupine, ‘digibook-CD’ in koncertni Blu-ray, in digitalno.

Seznam skladb na albumu “Wall Of Skulls” se glasi:
1. Chamber Thirteen
2. Where Ravens Fly
3. Solitude
4. Escape The Silence (feat. „Peavy“ Wagner, RAGE)
5. Turn Off The Light (feat. „Seeb“ Levermann, ORDEN OGAN)
6. Glory Disappears
7. My Dystopia
8. End Of My Innocence
9. Stigmatized (Shadows Fall)
10. Holding On
11. I, The Deceiver

Brainstorm FaceBook profil!

Brainstorm so:
Andy B. Franck – vokal
Milan Loncaric – kitara, spremljevalni vokal
Torsten Ihlenfeld – kitara, spremljevalni vokal
Antonio Ieva – bas kitara
Dieter Bernert – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki