Saxon predstavljajo predelavo The Beatles klasike “Paperback Writer”

Saxon 2020
0 56

Saxon – N.W.O.B.H.M. ikone, bodo 19. 3. 2021 izdali kompilacijo priredb z naslovom “Inspiration”. Za njen izid bodo poskrbeli pri založbi Silver Lining Music.

Vsled promocijskih aktivnosti so Saxon pravkar izdali novi video in sicer za predelavo The Beatles klasike Paperback Writer, ki ga lahko predvajate spodaj. Že pred tem so Saxon predstavili svojo verzijo Deep Purple klasike Speed King, kot tudi The Rolling Stones hita Paint it Black, ki ju prav tako lahko preverite spodaj.

Zbirko enajstih skladb (seznam se nahaja spodaj) lahko že prednaročite!

Famozni Saxon vokalist Peter Rodney ‘Biff’ Byford je v zvezi s kompilacijo povedal: “Želeli smo ustvariti album, ki temelji na skladbah izvajalcev, ki nam bile v navdih, da smo ustvarili vso našo glasbo in da jo ustvarjamo tudi dalje. Zame je bilo še posebej zanimivo preveriti, kako funkcionira in kaj zmore moj vokal ob izvedbi skladb, ki jih nisem prepeval že zelo dolgo časa.”

“Skladb, ki smo jih izbrali za to zbirko, nismo želeli pretirano spreminjati. Odigrali smo jih v našem slogu – slogu skupine Saxon. Prav tako je pomembno, da lahko delimo z našimi privrženci v teh temnih časih nekaj iskrenih trenutkov zabave”, dodaja legendarni pevec.

Seznam skladb na albumu “Inspirations” se glasi:
1. Paint It Black (The Rolling Stones)
2. Immigrant Song (Led Zeppelin)
3. Paperback Writer (The Beatles) 
4. Evil Woman (Black Sabbath) 
5. Stone Free (Jimi Hendrix) 
6. Bomber (Motörhead)
7. Speed King (Deep Purple) 
8. The Rocker (Thin Lizzy) 
9. Hold The Line (Toto)
10. Problem Child (AC/DC) 
11. See My Friends (The Kinks)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki