Scorpions predstavljajo video za single “When You Know (Where You Come From)”

Scorpions 2021 (press/promo)
0 131

 Scorpions predstavljajo novi video za single When You Know (Where You Come From), ki ga lahko preverite spodaj.

Scorpions, sicer nemške ikone hard rocka iz Hannovra, so včeraj, 25. 2. 2022, izdali svoj devetnajsti studijski album “Rock Believer”, ki je izšel pri založbi Universal Music GmbH. Naslovnica novega albuma je na voljo spodaj, kjer najdete tudi končni seznam skupno petnajstih skladb novega albuma.

predstavili drugi single za naslovno skladbo prihajajočega novega albuma “Rock Believer”, predstavljajo tudi video, ki spremlja single in ga lahko preverite spodaj . Novi single sta skomponirala Rudolf Schenker in Klaus Meine (slednji je prispeval tudi besedilo).

Tudi za novi single sta video režirala Joern Heitmann in Hinrich Pflug.

Za album “Rock Believer”, ki bo prvi za Scorpions po letu 2015, ko je izšel “Return To Forever”, je vokalist skupine Klaus Meine dejal, da se z njim skupna vrača k vibraciji svojih klasičnih albumov, kot so: “Blackout”, “Love At First Sting” in/ali “Lovedrive”.  Pri pisanju albuma skupina ni vključevala ‘zunanjih sodelavcev’, album pa je večinoma avtorsko delo Rudolfa Schenkerja in Klausa Meineja.

Meine pravi: “Album smo posneli po principu koncertnega nastopa. Skupaj in v isti sobi, tako kot je to veljalo v osemdesetih.”

Rock Believer je bil večinoma posnet v studiu Peppermint Park, v nemškem Hannovru, miks pa je skupina opravila v legendarnem Hansa studiu, v Berlinu.

Seznam skladb na albumu “Rock Believer” se glasi:
01. Gas In The Tank
02. Roots In My Boots
03. Knock ‘Em Dead
04. Rock Believer
05. Shining Of Your Soul
06. Seventh Sun
07. Hot And Cold
08. When I Lay My Bones To Rest
09. Peacemaker
10. Call Of The Wild
11. When You Know (Where You Come From)
12. Shoot For Your Heart
13. When Tomorrow Comes
14. Unleash The Beast
15. Crossing Borders

Svetovna turneja v prid podpori albuma “Rock Believer” se bo začela v ameriškem Las Vegasu marca 2022, kjer bodo Scorpions zaigrali kar devet zaporednih nastopov na prizorišču Zappos Theater. Evropski termini se pričnejo z nastopom skupine 10. 5. 2022 v portugalski Lizboni in se sklenejo 2. 7. 2022 v francoskem Clermont-Ferrandu. Na izbranih terminih bo odpiral koncertne večere za Scorpions Wolfgang Van Halen s svojo skupino.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki