Sepultura do nepričakovane menjave bobnarja!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 178

Sepultura, brazilske ikone ekstremnega metala, sporočajo, da je njihove vrste zapustil bobnar Eloy Casagrande.

Fantje so že našli v hipu zamenjavo za Eloya. To je Greyson Nekrutman.

Skupina je v uradni objavi na družabnih omrežjih izrazila nemalo presenečenje, saj se je Eloy odločil zapustiti skupino brez da bi svojo namero predhodno napovedal. Vzrok naj bi bil v Eloyevi želji, da se priključi drugemu glasbenemu projektu, ki je zaenkrat uganka. Casagrande se je odločil za slovo 6. 2. 2024. Naslednjega dne se je namreč skupina načrtovala zbrati v prostoru za vaje, da se pripravi za prihajajočo turnejo.

Izvirno novico objavljeno na Sepulturinem Facebooku profilu lahko preverite spodaj.

Sepultura bo s 1. 3. 2024 krenila na obsežno severnoameriško turnejo imenovano ‘Celebrating Life Through Death Farewell’, Greyson Nekrutman pa bo zaigral s Sepulturo torej že takoj na prvem terminu turneje.

Sepultura je v lanskem decembru najavila tudi datume poslovilne turneje ‘Celebrating Life Through Death Farewell’ za Evropo. Sloveniji se najbliže ustavijo 20. 11. 2024, ko bodo obiskali Dunaj.

Na fotografiji: Bobnar Eloy Casagrande med nastopom Sepulture 1. 3. 2018, v graškem klubu Explosiv (RockLine fotoarhiv 2006-2024, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki