Seven Spires predstavljajo single “Dare To Live”

Frontiers Music Srl. 2021
0 33

Seven Spires predstavljajo svoj peti single in sicer za skladbo Dare To Live s pravkar izdanega novega albuma “Gods Of Debauchery”, ki ga lahko preverite spodaj.

Seven Spires so kvartet, ki simpatizira z elementi heavy metala, simfonično glasbo, pa tudi elementi black metala. Rezultat te mešanice je muzikalno nenehno visoko privlačna, pa vseeno surova glasbena izpoved.

Z izidom novega singla so Seven Spires torej pospremili izid novega albuma, ki je izšel 10. 9. 2021 pri založbi Frontiers Music Srl.

Skupina je svoj drugi studijski album “Emerald Seas” izdala v lanskem februarju. Izdelek je postregel z visoko emotivnimi vibracijami, a temačno in teatralno izkušnjo poslušanja. Skupina je na njem, tako kot na prvencu, sodelovala s priznanim nemškim zvočnim inženirjem iz Sascho Paethom (mdr. Avantasia, Kamelot, Epica), ki je poskrbel za miks in masterizacijo zvoka. Na novem albumu se nahaja tudi ambiciozna skladba zgrajeno iz petih delov This God Is Dead, v kateri gostuje z vokalnim duetom nekdanji Kamelot pevec Roy Khah, sicer član znova aktivnih norveških progresivnih metalcev Conception. Singlu The God Is Dead lahko prav tako prisluhnete spodaj. Konec letošnjega aprila so Seven Spires predstavili že prvo skladbo The Cursed Muse (spodaj).

Album “Gods Of Debauchery” lahko že naročite.

Seznam skladb:
1.  Wanderer’s Prayer
2.  Gods Of Debauchery
3.  The Cursed Muse
4.  Ghost Of Yesterday
5.  Lightbringer
6.  Echoes Of Eternity
7.  Shadow On An Endless Sea
8.  Dare To Live
9.  In Sickness, In Health
10. This God Is Dead
11. Oceans Of Time
12. The Unforgotten Name
13. Gods Amongst Men
14. Dreamchaser
15. Through Lifetimes
16. Fall With Me

Zasedba Seven Spires:
Adrienne Cowan – vokal, orkestracije
Jack Kosto – kitara
Peter de Reyna – bas kitara
Chris Dovas – bobni

Koristne povezave:
https://www.sevenspiresband.com
https://www.facebook.com/sevenspiresb…
https://twitter.com/SevenSpiresBand/
https://www.instagram.com/sevenspires…
https://www.youtube.com/sevenspiresband

#SevenSpires #GodsOfDebauchery #FrontiersRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki