Siddharta končno izdaja ID20 tudi na vinilu!

0 200

Siddharta je lani obeležila 20. obletnico njihovega prvenca ID.

V sklopu priprav na obeležitev 20. obletnice prvenca so se odločili album ponovno posneti. Snemanje albuma, ki so ga poimenovali ID20, je potekalo v Studiu 22 Regionalnega RTV Centra Maribor. Tako kot pod ID, se je tudi pod ID20 kot producent podpisal Dejan Radičević.

V zadnjih nekaj mesecih je Siddharta na svojem uradnem YouTube kanalu objavila tudi vse video posnetke z omenjenga snemanja (videe si lahko ogledate TU). Kot režiser in montažer se je pod videe podpisal Matej Grginič, ki ima za sabo bogato zgodovino sodelovanja s Siddharto (videospoti Ledena, Nastalo Bo, Strele v Maju, Jaz). Pred tem pa so prek strani svojega dolgoletnega partnerja, Volkswagna, brezplačno ponudili tudi prenos celotnega albuma, ki se ga je poslužilo čez 10.000 ljubiteljev njihove glasbe.

V petek, 8. 5. 2020, bo album ID20 končno na voljo tudi v fizični obliki, in sicer kot vinil plošča.

Album lahko naročite TU. Tisti, ki boste prednaročilo oddali med prvimi, boste prejeli podpisan izvod. Vsa prednaročila pa boste prejeli en dan pred uradnim izidom, torej 7. maja.

In ne, ID20 na kompaktnem ploščku žal ne bo izšel.

Seznam skladb na vinilnem “ID20” albumu gre takole:

Stran A:
1. Indija
2. Pot v X
3. L.E.
4. Le mavrica
5. Farmer
6. Črnobelo

Stran B:
1. Lunanai
2. Siddharta
3. Nespodobno opravilo
4. …
5. Stipe


Siddharta – “ID20” (naslovnica)
Siddharta – Indija (ID20, live iz studia)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki