Signal2Noise ft. Douglas Blair (W.A.S.P.) predstavljajo video in single “Generica”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2009
0 27

Singal2Noise je nova glasbena formacija, za katero stoji znan obraz iz sveta metala. To je aktualni W.A.S.P. kitarist Douglas Blair, ki v čas, ko svet koncertno miruje, ustvarja in piše svojo avtorsko glasbo.

Zvok Signal2Noise je edinstvena zmes. Douglas Blair je namreč sam izumil in razvil osem-strunski instrument, ki je vrste hibrid med električno kitaro in bas kitaro. Imenuje se GuitarCross. Ta instrument rušilnih zvočnih razsežnosti kreira gromovit zvočni zid, Blair se postavlja tudi v vlogo pevca, vse kar potrebuje pa je dodatni bobnar. Tega je našel v Toxyju Londonu (Santa Cruz). Tako je nastal duo Signal2Noise.

Signal2Noise že predstavljata prvi single (in video) za skladbo “Generica”, ki jo lahko preverite spodaj.

Na Signal2Noise prvencu s trenutnim naslovom “Fighting Mental Illness”, se bo nahajalo devet skladb. Album je v fazi finalizacije, izšel pa bo pri Platform West LLC.

Na fotografiji: Doug Blair med nastopom W.A.S.P. 27. 6. 2009 v nemškem Balingenu in tamkajšnjem Bang Your Head!!! festivalu (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki