SiX By SiX predstavljajo video in single “The Mission”

foto: Dave Lepori 2024
0 44

SiX By SiX, progresivnorockovski trio, ki ga zastopajo kitarist Ian Crichton (Saga), bobnar Nigel Glockler (Saxon) in basist ter vokalist Robert Berry (3.2), napovedujejo drugi studijski album “Beyond Shadowland”, ki bo izšel 26. 4. 2024, pri založbi Insideout Music.

Trio se je nastanil v Berryjevem studiu Soundtek Studios v ameriškem predelu San Francisca imenovanem Bay Area in v lanskem letu posnel enajst impresivnih avtorskih skladb. Z novim albumom utrjuje trio prepoznaven in edinstven slog sebi lastne avtorske biti.

Skupina je najavo novega albuma pospremila s prvim singlom in videom za skladbo The Arms Of A Word, v letošnjem februarju, sedaj pa je po novem na voljo še drugi single (in video) za skladbo Obiliex. Oba videa lahko preverite spodaj.

Album “Beyond Shadowland” bo dostopen v formatih: količinsko omejeni CD digipak, 180 gramski dvojni vinilni LP (nanj bodo ekskluzivno vključene štiri dodatne skladbe) in kot digitalni album.

Album “Beyond Shadowland” lahko že prednaročite.

Naslovnico za album je prispeval znova Rob Fowler.

Seznam skladb na albumu “Beyond Shadowland” je sledeč:
1. Wren
2. The Arms Of A Word
3. Can’t Live Like This
4. Obiliex
5. Only You Can Decide
6. Titans
7. Outside Looking In
8. Spectre
9. Sympathise
10. One Step
11. The Mission
dodatne skladbe (samo dvojni LP vinilni format):
12. Six By Six Orchestra Medley
13. The Arms Of A Word (Instrumental)
14. Honor Bridge
15. The Mission (Instrumental) 


SiX By SiX – “Beyond Shadowland” (Insideout Music, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki