Skunk Anansie predstavljajo single in video “Piggy”

foto: NINA GRAD 2019
0 100

Skunk Anansie, britanski alternativni rockerji, predstavljajo nov, naježen in srborit single (in video) za novo skladbo Piggy, kar je del promocijskega manevra  strani skupine, ki se odpravlja v letošnjem marcu na masivno turnejo po Veliki Britaniji.

Kronan z brezobzirno ostrim in vražjim petjem neustavljive Skin, je skladba refleksija na britansko vlado, ki ne skrbi prav dobro za svoje državljane. Piggy je uničujoča himna, ki sili roke kvišku in nagovarja na huronske moš pite. Kot takšna, bo brez večjih težav spravila v plamena zgradbo britanskega parlamenta.

Video singla Piggy niza scene v katerih delajo jedkim besedilom pevke Skin družbo prašiči. O navdihu glede besedil pravi Skin sledeče: “Če je vsaj ena stvar, ki smo jo spoznali oziroma se je naučili v zadnjih letih je ta, da ne moremo zaupati vladam, da pazijo na nas.”

Na fotografiji: Skin med nastopom Skunk Anansie 29. 7. 2019, v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki