Smackbound predstavljajo “Those Who Burn” besedilni video!

© Lauri Hämäläinen 2020
0 102

Smackbound, finski novoprišleki na hard rock in heavy metal globusu sveta, predstavljajo besedilni video za skladbo “Those Who Burn”, ki je uvrščena na prihajajoči studijski prvenec skupine.

Studijski prvenec zasedbe Smackbound nosi ime “20/20”, izšel pa bo 12. 6. 2020 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Video lahko v celoti pogledate spodaj!

Smakbound, ki jih je leta 2015 ustanovila finska pevka in igralka Netta Laurenne, ki jo poznana po sodelovanju z Amorphis, Lordi, Black Sun, Elvenking, itn… Je klasično izobražena pevka, ki je med drugim študirala pop in jazz, kot tudi petje folk glasbe.

Kot prvi se je priključil Netti Wintersun kitarist Teemu Mäntysaari, ki so mu kmalu sledili Stratovarius in The Dark Element bobnar Rolf Pilve ter člana zasedbe Tracedown in sicer klaviaturist Vili Itäpelto in basist Tuomas Yli-Jaskari. Takoj na začetku so ustanovili skupino “Run for Cover”, izvajanje priredb, pa jim je omogočilo takojšnje nastopanje.

Seznam skladb na albumu “20/20” je sledeč:
1. Wall Of Silence
2. Drive It Like You Stole It
3. Close To Sober
4. Run
5. The Game
6. Those Who Burn
7. Hey Motherfuckers
8. Troublemaker
9. Date With The Devil
10. Wind And Water

Smackbound:
Netta Laurenne – vokal
Teemu Mäntysaari – kitara
Rolf Pilve – bobni
Vili Itäpelto – klaviature
Tuomas Yli-Jaskari – bas kitara


Smackbound – Those Who Burn (uradni besedilni video)
Smackbound – Drive It Like You Stole It (uradni video)
Smackbound – “20/20” (naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki