Soen z novo skladbo ‘Lotus’

0 180

Spodaj si lahko ogledate nov videospot progresivne heavy rock zasedbe Soen, pri katerih igra tudi svetovno priznani bobnar Martin Lopez (ex-Amon Amarth, ex-Opeth). Četrti studijski album ‘Lotus’ bo izšel 1. februarja pri založbi Silver Lining Music.

“’Lotus’ je poziv istomislečim, ki so prišli do točke v življenju, kjer imajo vsega dovolj. Konec z nesmiselnimi in plehkimi društvi in njihovimi visokimi standardi,” je Lopez povedal o skladbi. “Šele ko se osvobodite teh lažnih idealov in jih pustite za seboj, šele takrat ste resnično svobodni.”

Po šestih mesecih kopanja globoko po blatnih globinah njihovih čustev, bo devet skladb novega albuma poslušalca zastrupilo, zasvojilo z auralnimi terapijami in ga prisililo v razmišljanje o današnji temačnosti, a obenem vlivalo trenutke velikega pobega in upanja.

“Zelo smo srečni, da imamo ta prostor, kamor lahko odidemo in raziskujemo naše misli, perspektive in čustva, za katera vsakdanje življenje ne nudi prostora,” je povedal Lopez. “So sigurno stvari, ki jih rečemo in prostori v katere potujemo, ki bi jih Soen težko izrazili na drugačen način, kot da se zberemo in ustvarjamo glasbo.”

Album so posneli med julijem in oktobrom 2018 skupaj s producentoma Davidom Castillo in Inakijem Marconijem v Ghostward Studios in Studio 6, na albumu pa se bo prvič predstavil novi kitarist, kanadčan Cody Ford.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki