Sonic Haven predstavljajo video in single “Back To Mad”

Frontiers Music Srl. 2021
0 43

Sonic Haven je novi melodično-powermetalski kvintet, ki je sklenil pogodbo z založbo Frontiers Music Srl, pri kateri bo 7. 5. 2021 izdal svoj studijski prvenec z naslovom “Vagabond”.

Potem, ko so Sonic Haven sredi letošnjega marca predstavili prvi video in single za naslovno skladbo albuma “Vagabond”, mu po novem dela družbo še drugi single in sicer za skladbo Back To Mad, ki ga dopolnjuje tudi video (spodaj).

Vodja nove skupine je eden najbolj nadarjenih nemških vokalistov v powermetalskem žanru, to je Herbie Langhans, ki je poznan po sodelovanju v skupinah Firewind, Sinbreed, Voodoo Circle, Beyond the Bridge in projektu Avantasia.

Ob sebi je Langhans zbral odlično ekipo, ki jo zastopajo bobnar André Hilgers (Bonfire, Rage, Silent Force), kitarist Carsten Stepanowicz (Radiant) in basist Dominik Stotzem (Beyond the Bridge).

Za produkcijo prvenca je poskrbel Herbie Langhans, miks in maserizacijo pa je prevzel njegov Avantasia tovariš, sicer priznani nemški producent in zvočni inženir kadar govorimo o albumih power metala, to je Sascha Paeth. Orkestracije je prispeval za album Miro.

Seznam skladb na “Vagabond” se glasi:
1.  Vagabond
2.  Back To Mad
3.  Nightmares
4.  Keep The Flame Alive
5.  End Of The World
6.  The Darker Side
7.  I Believe
8.  Save The Best For Last
9.  Blind The Enemy
10. From White To Black
11. Striking Back

Več koristnih informacij:
https://www.facebook.com/SonicHavenofficial 
https://www.instagram.com/sonic_haven/ 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki