Spektra predstavlja naslovni single in video studijskega prvenca “Overload”

Frontiers Music Srl. 2021
0 42

Spektra je nova hard rock in AOR revival formacija iz Brazilije, ki jo vodi glasbenik z imenom BJ in ki bo 6. 8. 2021, pri založbi Frontiers Music Srl. izdala studijski prvenec “Overload”.

Vsled promocijskih aktivnosti predstavlja skupina prvi single in video za naslovno skladbo albuma, ki ga lahko preverite spodaj.

BJ, ki stopa pri Spektri v vlogo pevca, je ob sebi zbral člana skupin Tempestt in JSS Band, to sta bobnar Edu Cominato in kitarist Leo Mancini, postavo pa zaokroža še basist Henrique Canale, ki je sicer znan brazilski producent in komponist. BJ je v Brazliji cenjen tudi po svoji vokalni prodornosti, po svojem delu v skupini Tempestt in drugih projektih, v mednarodnem oziru pa je nase opozoril ob sodelovanju znotraj spremljevalne skupine, ki jo vodi Jeff Scott Soto, pa tudi v skupini S.O.T.O., kjer sodeluje kot kitarist in spremljevalni vokalist vse od leta 2009 dalje.

Z Jeffom je izdal že nekaj albumov bodisi, kot JSS Band (‘A Night in Madrid’ CD/DVD, ‘Damage Control’, ‘Loud and Live in Milan’) ali S.O.T.O. (‘Inside the Vertigo’, ‘Divak’, ‘Origami’). BJ je tudi član skupine, s katero so pred časom obnovili kultno švedsko-ameriško hard rock formacijo Talisman, kjer je igral klaviature in opravljal funkcijo spremljevalnega vokalista na največjih evropskih festivalih.

Za produkcijo albuma sta poskrbela Jeff Scott Soto in Alessandro Del Vecchio, ki sta oblikovala aranžmaje spremljevalnih refrenskih napevov.

Album “Overload” naj bi bil pisan na kožo ljubiteljem: Journey, Talisman, Kansas, Boston, Winger, Bon Jovi, Foreigner in W.E.T.

Seznam skladb:
1.  Overload
2.  Runnin’ Out Of Time
3.  Just Because
4.  Since I Found You
5.  Our Love
6.  Breakaway
7.  Don’t Matter
8.  Back Into Light
9.  Forsaken
10. Behind Closed Door
11.  Lonely Road 

Zasedba:
BJ – vokal
Leo Mancini – kitara
Edu Cominato – bobni
Henrique Canale – bas kitara

Več koristnih informacij:
https://www.spektratheband.com 
https://www.facebook.com/spektratheband 
https://instagram.com/officialspektratheband


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki