Spomladi Nov album Megadeth

0 143

Megadeth bodo spomladi 2022 izdali nov album z naslovom ‘The Sick, The Dying And the Dead’.

Vodja zasedbe, Dave Mustaine, je pojasnil, da naslovna skladba govori o kugi nasplošno in ne nujno zgolj o trenutni pandemiji. Lirično naj bi se nove skladbe dotaknile tudi bolezni kot so svinjska gripa in ostale epidemije v zgodovini.

Mustaine: “Skladba sama govori kako se je pričela kuga in kam se je le-ta razširila, iz podgan na ladjah, ki so bolezen prinesle na kopno na Siciliji.”

Mustaine je povedal, da so skladbe na albumu sestavljene iz riffov in glasbe, ki jo je arhiviral skozi leta, nekateri celo iz najstniških let. “Skozi čas sem zbral veliko riffov,” je povedal. “Iz nečesa, kar sem ustvaril pri 15ih al pa 55ih, se da ustvariti povsem nova skladba. Če je dober riff, ga bom shranil.”

Mustaine je tudi povedal, da sta pri sestavljanju skladb sodelovala tako kitarist Kiko Loureiro kot bobnar Dirk Verbeuren, album pa so posneli skoraj v celoti v Nashvillu, medtem ko je Loureiro svoje dele snemal v domačem studiu na Finskem.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki