Staind predstavljajo koncertni video klasike Mudshovel!

STAIND
0 53

Staind – multi-platinsata ameriška rock zasedba, se po devetih letih vrača na prizorišče z novim uradnim glasbenim dokumentom. “Live: It’s Been Awhile” bo izšel 7.5. 2021, pri  Yap’em/Alchemy Recordings.

Spodaj lahko pogledate koncertni video za skladbo Mudshovel, ki izhaja iz prihajajočega koncertnega dokumenta in je izšla na prvencu skupine “Tormented” (1996). S to klasiko si je skupina zagotovila sklenitev pogodbe z založbo Flip Records. Že konec letošnjega marca so Staind predstavili prvi koncertni video za skladbo I’t Been A While (prav tako spodaj).

Staind bodo izid albuma “Live: It’s Been Awhile” dopolnili z dvema koncertnima dogodkoma, ki si ju bodo lahko njihovi oboževalci ogledali na globalni ravni. Prvi se bo zgodil 1. 5. 2021 in se imenoval “The Return Of Staind”. Dogodek bo potekal pod partnerskim okriljem Danny Wimmer Presents, ki je v zvezi s tem pripravila pravo serijo tovrstnih koncertnih predvajanj. Pričujoči Staind nastop bo prvi v tej setiji.  “Live: It’s Been Awhile (From Foxwoods)” izhaja iz nastopa na prizorišču Foxwoods Resort Casino v mestu Mashantucket (Connecticut) in datira v oktober 2019. S tem dogodkom so Staind prekinili pet letno mirovanje,

Drugi dogodek se nanaša na izvedbo celotnega “Break the Cycle” albuma iz leta 2001, ki se bo zodil z neposrednim prenosom koncerta 8. 5. 2021 s čimer bodo Staind obeležili okroglih 20 let od izida albuma. Dogodek je poimenovan kot “20th Anniversary Of Break The Cycle, Performed In Its Entirety” in se bo zgodil na prizorišču Mill 1 in Open Square v kraju Holyoke (Massachusetts, ZDA). Gre za popolnoma virtualen koncert, brez prisotnosti publike. “Virtualne koncertne vstopnice” so na voljo tukaj.

Seznam materiala na “Live: It’s Been Awhile” se glasi:
01. Eyes Wide Open
02. Paper Jesus
03. Not Again 
04. Fade 
05. For You
06. Something 
07. Intro 
08. Crawl 
09. Right Here
10. Outside 
11. Paper Wings
12. So Far Away
13. Raw 
14. It’s Been Awhile
15. Mudshovel 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki