Startup Viberate in DJ UMEK predstavila aplikacijo Tonight

0 191

Uspešni slovenski startup Viberate in DJ UMEK sta svetu pred kratkim predstavila aplikacijo Tonight – the ultimate nightlife guide, ki pa je le v pičlih 24 urah osvojil 1. mesto na lestvicah. Tonight je edini glasbeni vodič, ki uporabniku omogoča popolnoma personalizirano odkrivanje novih glasbenih dogodkov. Poleg slovenskih mest aplikacija prinaša nabor dogodkov tudi drugod po Evropi, med drugim tudi v Berlinu, Londonu, Barceloni, Amsterdamu, Beogradu in Zagrebu.

Najnovejša aplikacija, ki s pomočjo najnovejše tehnologije uporabnike navdušuje s hitrim pregledom žarišč trenutnega dogajanja po mestu, ima v svoji zbirki že več kot 100.000 glasbenih prizorišč, barov in klubov ter več kot 350.000 glasbenikov iz vseh žanrov. Ker se aplikacija popolnoma približa okusu posameznika, nudi unikatno odkrivanje novih vzhajajočih glasbenikov, atraktivnih dogodkov in zanimivih ambientov.

Viberate-ov soustanovitelj DJ Umek, ki je trenutno številka 1 na Beatport Techno lestvici, pa je ob predstavitvi aplikacije izpostavil tudi: »V razvoj aplikacije smo z ekipo vložili nekaj let trdega dela ter več kot dve desetletji izkušenj v glasbeni industriji. V svoji 25-letni karieri sem videl tako natrpane kot tudi na pol prazne dogodke. Ne glede na to, kdo nastopa na dogodku, žurka je dobra le, če je polna in če ti glasba sede, zato verjamem, da bo Tonight tukaj v veliko pomoč.«

Da bi organizatorjem dogodkov in glasbenikom omogočili čim večjo prepoznavnost pa aplikacija omogoča tudi nagrajevanje podpornikov, ki pomagajo pri promociji. Tako se uporabniki v aplikaciji lahko potegujejo za več kot 500 vstopnic za najrazličnejše dogodke v Sloveniji med drugim tudi za koncert Lenny Kravitza, Dubioze Kolektiv, Cece in Aca Lucasa, Magnifica, Tod Terrya, Umeka in mnogih drugih.

Viberate Tonight je uporabnikom platform Android in iPhone na voljo brezplačno: https://tonight.viberate.com/

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki