Steel Rhino predstavljajo single “Ignoring Gravity”

Steel Rhino 2023 (press/promo)
0 23

Steel Rhino, nemška hard rock/heavy metal formacija pri kateri prepeva Firewind vokalist Herbie Langhans, predstavlja novi single za skladbo Ignoring Graviti, ki mu lahko prisluhnete spodaj.

Single izhaja iz prihajajočega novega studijskega albuma skupine z naslovom “In Rhino We Trust”, ki je napovedan za 21. 10. 2023, pri založbi GMR Music.

Šef skupine Steel Rhino Mikael Rosengren je v zvezi z novim singlom dejal sledeče (gre za sklepno skladbo novega albuma): “Album je potreboval dobro idejo za epski zaključek. Hitro in spevno skladbo, da pripravi ljudi do tega, da si zaželijo zavrteti album vedno znova in znova. Skladba govori o temu da se prepustiš, da slediš svojim sanjam. Ko to storiš, je vse mogoče.”

Mikael Rosengren nadaljuje: “Svojih privržencev nismo mogli pustiti pri vsega enem albumu. Zato smo se odločili da nadaljujemo z zgodbo o Steel Rhino. Menim, da je novi album še bolj surov in udaren. Našo arensko zvočnost smo z njim ponesli na naslednjo raven, skladbe pa so zorele dlje časa in postale naš najboljši material, ki smo ga doslej posneli.”

Album “In Rhino We Trust” je ponovno miksal in masteriziral pretanjeni in prekaljeni danski zvočni inženir Jacob Hansen (mdr. Dynazty, Volbeat, Evergrey, Amaranthe)

Seznam skladb na albumu “In Rhino We Trust” je sledeč:
1. Stand Up And Shout
2. Strike
3. Blades
4. We Rise
5. Final Stand
6. In Rhino We Trust
7. Judgement Day
8. Dr Jekyll Mr Hyde
9. Time To Be King
10. Ignoring Gravity

Steel Rhino so:
Mikael Rosengren – bobni
Herbie Langhans – vokal
Filip Vilhelmsson – kitara, bas kitara


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki