Steve Hackett predstavlja koncertni video in single “The Lamb Lies Down On Broadway”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2022
0 27

Steve Hackett predstavlja koncertno verzijo singla za famozno Genesis klasiko The Lamb Lies Down On Broadway, ki jo spremlja tudi koncertni video. Preverite ga lahko spodaj.

Koncertna verzija te skladbe izhaja novega Hackettovega koncertnega albuma “Genesis Revisited Live: Seconds Out & More”. Gre za novi koncertni dokument, ki je nastal na zadnji Hackettovi turneji imenovani “Seconds Out & More” in je izšel prav na današnji petkov dan, točneje 2. 9. 2022, pri založbi InsideOut Music. Koncertni posnetek izvira iz Hackettovega lanskoletnega nastopa v angleškem Manchestru.

“Genesis Revisited Live: Seconds Out & More”, ki ga lahko že naročite, je na razpolago v količinsko omejenih 2CD + Blu-ray in 2CD + DVD formatih. Oba vsebujeta zvočno obdelavo v “5.1 surround sound” tehniki, dodatne posnetke iz zakulisja in promocijske videe. Dokument je razpoložljiv tudi v verziji 4LP (180 g vinil) + 2CD ter digitalno (v 16 in 24 bitni tehniki).

Hackettu so tega večera delali družbo na odru še: klaviaturist Roger King, flavtist in saksofonist Rob Townsend, basist Jonas Reingold, vokalist Nad Sylvan in bobnar Craig Blundell. Z ekipo je gostovala na odru kitaristka Amanda Lehmann.

Seznam skladb na Steve Hackett: “Genesis Revisited Live: Seconds Out & More” je sledeč:
1. Apollo Intro
2. Clocks – The Angel Of Mons
3. Held In The Shadows
4. Every Day
5. The Devil’s Cathedral
6. Shadow Of The Hierophant
7. Squonk
8. The Carpet Crawlers
9. Robbery, Assault And Battery
10. Afterglow
11. Firth Of Fifth
12. I Know What I Like (In Your Wardrobe)
13. The Lamb Lies Down On Broadway
14. Musical Box (Closing Section)
15. Supper’s Ready
16. The Cinema Show
17. Aisle Of Plenty
18. Dance On A Volcano
19. Los Endos

Na fotografiji: Steve Hackett med nastopom 26. 7. 2022, v italijanskem Vidmu (Udine, Piazzale del Castello) – RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki