Steve Hackett z “A Genesis In My Bed” avtobiografijo!

0 114

Steve Hackett, eden najpomembnejših kitaristov rock ‘n’ roll pionirstva in nepozabna prva kitara progresivnorockovskih titanov Genesis, napoveduje za letošnji julij izid avtobiografije.

Avtobiografija se bo imenovala “A Genesis In My Bed”, izdala jo bo založba Wymer Publishing in sicer 24.07.2020 (v času le Metaldays festivala!), predstavitveno čtivo pa med drugim opisuje novo delo, kot zelo podrobno, zabavno in zaokroženo popotovanje po življenski poti, ki jo je glasbenik prehodil in se dotika časov bivanja pri Genesis, ko je skupina in Steve z njo, doživljala meteorni vzpon in postala ena najbolj popularnih britanskih skupin vseh časov, kot tudi časov samostojne kariere in privatnega življenja.

Steve orisuje zelo nazorno in podrobno zgodbe o svojem življenju, o času z Genesis in o medsebojnih odnosih s preostalimi štirimi člani skupine

Ljubitelje del tega kitarista bo med drugim pritegnilo Hackettovo razmišljanje vezano na njegov odhod iz skupine Genesis, kot tudi “Six Of The Best” združitev s Petrom Gabrielom leta 1982 na lokaciji Milton Keynes Bowl.

The book will also look at Hackett’s career since leaving Genesis and establishing himself as one of the leading solo artists in the progressive rock gene.

Prvih 1000 kopij oziroma izvodov knjige bo individualno oštevilčenih, prav tako pa jih bo lastnoročno podpisal Steve Hackett.

A Genesis In My Bed “ je že mogoče prednaročiti!

Na fotografiji: Steve Hackett med nastopom, dne 16.07.2019, v Pordenonu (Italija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo s tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki