Suzi Quatro predstavlja single “The Devil in Me”

copyright: Romero Britto 2021
1 25

Suzi Quatro, 70-letna neuničljiva rockerica, ki je na rock sceni eksplodirala še v sedemdesetih, bo 26. 3. 2021 pri založbi SPV/Steamhammer Records izdala novi studijski album z naslovom “The Devil In Me”.

Suzi Quaro je napovedala, da bo prvi single albuma izšel 19. 2. 2021 in se napovedi tudi držala. Spodaj je torej prvi single in video za naslovno skladbo prihajajočega novega albuma.

Suzi Quatro uživa nov kreativni razcvet. Prvi razlog tiči v tem, da se v spomladi 2020 ni mogla odpraviti na turnejo in je tako ostalo več časa za pisanje nove glasbe, drugi pa novo zelo uspešno sodelovanje z njenim sinom Richardom Tuckeyem, ki se je izkazalo za zelo uspešno že na albumu “No Control”.

Naslovnico za single “The Devil in Me” je oblikoval priznani brazilski “neo-pop” umetnik Romero Britto.

Seznam skladb na albumu “The Devil In Me” se glasi:
01. The Devil In Me
02. Hey Queenie
03. Betty Who?
04. You Can‘t Dream It
05. My Heart And Soul (long version)
06. Get Outta Jail
07. Do Ya Dance
08. Isolation Blues
09. I Sold My Soul Today
10. Love‘s Gone Bad
11. In The Dark
12. Motor City Riders


1 Comment
  1. Matija says

    Uh, kar strupen komad. Sicer se mi zdi nekoliko pretirano moderno sproduciran zvok. Pa tudi njen look je nekoliko pretiran. Imel sem jo priložnost videti pred kakšnim desetletjem in takrat je bila videti zelo klasično, čisto po pričakovanjih, kot mladostna šestdesetletnica, tole črno okoli oči pa je kar malo hudo.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki