Tangerine Dream bodo izdali dva albuma improvizacij “The Sessions II” in “III”

0 23

Tangerine Dream bodo izdali dva albuma improvizacij in sicer “The Sessions II” in “Sessions III”. Gre za koncertne izvedbe. Albuma sta sicer izšla že leta 2018 (hvala za namig našemu kustosu rocka in rolla Draganu Buliču op. p.), sedaj pa bosta dostopna tudi na vinilnem formatu.

Album “The Sessions II” izvira iz koncerta v nizozemskem mestu Oirschot leta 2018, “The Sessions III” pa je bil istega leta posnet med nastopom skupine v nemškem Hamburgu.

Aktualna postava tria Thorsten Quaeschning, Hoshiko Yamane in Ulrich Schnauss, ohranja torej danes koncertno tradicijo Tangerine Dream, ki sega globoko v sedemdeseta.

Oba, tako “The Sessions II”, kot “The Sessions III” bosta izšla v dvojnem barvnem vinilu, kot CD, dostopna pa bosta tudi na vseh digitalnih platformah. Materizacijo je opravil Miles Showell v londomskem Abbey Road studiu.

“The Sessions II” bo izšel 2. 10. 2020, “The Sessions III” pa 6. 11. 2020. Izdala ju bo založba Invisible Hands.

Tangerine Dream: The Sessions II
1. Tulip Rush (parts one and two)
2. The Floating Dutchman (parts one and two)

Tangerine Dream: The Sessions III
1. Hanseatic Harbour Lights (parts one and two)
2. Ost (parts one and two)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki