Eddie Jobson z dvojno koncertno kompilacijo!

0 19

Eddie Jobson, član hiše slavnih rock ‘n’ rolla in omž, ki je v karieri med drugim sodeloval s Frankom Zappo, UK, Jethro Tull, Curved Air in Roxy Music, je včeraj, 28. 8. 2020, izdal kompilacijo koncertnih posnetkov “Eddie Jobson Live”. Za izid so poskrbeli pri založbi Globe Music Media.

Na tej dvojni koncertni zbirki bo skupno 21 skladb, ob sklabah svoje solo kariere je Jobson repertoar zabelil tudi z vključitvijo skladb zasedbe UK, Billa Bruforda in ELP. Material izhaja iz nastopov Jobsonovih UKZ koncertov na Poljskem, v Rusiji, na Japonskem in v ZDA. Nekatere skladbe, ki se bodo pojavile na tej zbirki, so bile pred tem dosegljive le na albumu “Ultimate Zero Tour – Live”, ki je samo na japonskem trgu. Material je remiksan in remasteriziran, album pa bo vseboval tudi material iz nastopov U-Z Project leta 2010 v kalifornijskem mestu Whittier, in prvega reuniona med Jobsonom in Johnom Wettonom.

Na teh koncertnih posnetkih, ki bodo vsebovani na kompilaciji “Eddie Jobson Live”, so z Jobosnom igrali izjemni glasbeniki., med njimi pokojni UK tovariš John Wetton, pa Marc Bonilla, Alex Machacek, Marco Minnemann, Mike Mangini, Greg Howe, Simon Phillips, Trey Gunn, TJ Helmerich, Billy Sheehan in Tony Levin.

Dvojni CD digipak bo vseboval tudi 20-stransko knjižico.

“Eddie Jobson Live” lahko že prednaročite!

Eddie Jobson – “Eddie Jobson Live”
CD 1:
1. Alaska
2. The Only Thing She Needs
3. Awakening
4. Nevermore
5. Rendezvous 6:02
6. Ice Festival
7. Theme of Secrets
8. Prelude
9. Presto Piano
10. In The Dead of Night
11. By The Light of Day
12. Presto Vivace
13. In The Dead of Night – Reprise

CD 2:
1. Announcement (EJ)
2. Bitches Crystal
3. Violin/Stick Duo
4. Red
5. Carrying No Cross
6. Starless
7. Caesar’s Palace Blues
8. Forever Until Sunday


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki