Tears For Fears predstavljajo video in single “Long, Long, Long Time”

foto: Frank Ockenfels 2021
0 92

Tears For Fears, new wave, pop in art rock senzacija ustanovljena leta 1981 v britanskem kraju Bath, objavlja uradni glasbeni video svojega petega singla za skladbo Long, Long, Long Time, ki ga lahko predvajate spodaj.

Video sta ustvarila Heather Gildroy in Justin Daashuur Hopkins.

Long, Long, Long Time izhaja iz novega albuma skupine z naslovom “The Tipping Point”, ki je izšel 24. 2. 2022 pri založbi Concord Records.

“Preden je šlo vse prav za ta album, je moralo iti najprej vse narobe. Potrebovala sva kar nekaj let, a ko sva staknila glave skupaj, so se stvari pričele premikati,” pravi Roland Orzabal in dodaja: “Med nama vlada ravnovesje in učinkovanje po sistemu ‘pritisni name in potegnem te’ – kar učinkuje zelo dobro.”

“Če to ravnovesje ni vzpostavljeno na Tears For Fears albumu, potem cela reč ne more delovati,” dodaja druga polovica famoznega dua Curt Smith. “Če poenostavim, se oba vselej strinjava, da postane zvok albuma Tears For Fears pravi takrat, ko sprejemajo ta zvok naši poslušalci, kot glasbo Tears For Fears.”

Orzabalu in Smithu so se za sodelovanje na albumu “The Tipping Point” pridružili dolgoletni sodelavec Charlton Pettus, skupaj s producentoma in komponistoma Sacho Skarbekom in Florianom Reutterjem.

“Kadar poznaš nekoga tako dolgo, kot se poznava midva in ko z nekom sodeluješ tako dolgo, kot sodelujeva midva, se vzpostavi vez, ki je na nek način družinska. To pomeni, da je drugačna od prijateljstva,” pravi Smith in nadaljuje: “In ta vez je drugačna od poroke. Med nama vlada bratovščina. To je vez, ki je ne moreš pretrgati. Včasih se porazgubi, ko se občasno ločiš od nekoga, za kar menim, da je vsekakor zdravo. A na koncu je več kot očitno, da vedno znova najdeva drug drugega.”

Več koristnih informacij:
Uradna spletna stran: https://tearsforfears.com/
Instagram: https://found.ee/TearsForFearsInstagram
Facebook: https://found.ee/TearsForFearsFacebook
Twitter: https://found.ee/TearsForFearsTwitter
Spotify: https://found.ee/TearsForFearsSpotify
YouTube: https://found.ee/TearsForFearsYoutube

#TearsForFears #LongLongLongTime#TheTippingPoint #OfficialAudio


https://youtu.be/yUp-ujO979U
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki