Temple Balls napovedujejo album “Avalanche” – zunaj je single “Trap”

Frontiers Music Srl. 2023
0 45

Temple Balls, finski rockerji, se vračajo z novim studijskim albumom “Avalanche”, ki je napovedan pri Frontiers Music Srl. Znan je tudi datum njegovega izida, to je 10. 11. 2023.

Spodaj sta na voljo videa za nova singla No Reason in najnovejšega Trap. Prvega, to je No Reason, so Temple Balls predstavili že 22. 6 2023.

V zvezi z novim singlom pravijo Temple Balls sledeče: “Dandanes veliko govorijo o preoblikovanju rokenrola. Mi nismo prišli, da bi karkoli reformirali. Če bi bilo le mogoče, bi oživeli hrumenje starih rock’n’roll mašin. Če to primerjamo s trendi avtomobilske industrije, gre za to, da so se mnogi že razvadili z električnimi avtomobili, medtem ko nam najbolj ustreza križarjenje s staro V8 mašinerijo.”

Prvi uradni single skupine za skladbo ’Hell And Feelin’ je izšel septembra 2016 in prejel veliko pozornosti na radiu “Finnish Radio Rock”. Prvenec skupine je bil posnet na Tajskem in v studiu Karma Sound v maju 2016, uradno pa je izšel 24. 2. 2017. Album je produciral Tobias Lindell, ki je znan po sodelovanju z Europe, Mustasch in H.E.A.T. Jeseni tega leta so se fantje odpravili na finski del turneje večjih Battle Beast, kjer so nastopali na povsem razprodanih koncertih. Skupina je tega leta prvič nastopila tudi na Japonskem ter opravila pet dnevno turnejo po Ukrajini. Drugi album skupine je izšel 8. 3. 2019 in takoj prejel številne hvalospeve s strani glasbenih medijev. Sledila je uspešna evropska turneja s Sonato Arctico, leta 2021 pa je izšel album “Pyromide”, ki ga je produciral Jona Tee (H.E.A.T.). V maju 2022 so Temple Balls opravili uspešno evropsko turnejo s H.E.A.T.

Seznam skladb na albumu “Avalanche” je sledeč:
1. All Night Long
2. Trap
3. Lonely Stranger
4. Stand Up And Fight
5. Prisoner In Time
6. Strike Like A Cobra
7. No Reason
8. Northern Lion
9. Dead Weight
10. Stone Cold Bones
11. Avalanche

Zasedba:
Arde Teronen – vokal
Jiri Paavonaho – kitara
Niko Vuorela – kitara
Jimi Välikangas – bas kitara
Antti Hissa – bobni

https://templeballsrocks.com/
https://www.facebook.
com/templeballsr…​
https://twitter.com/templeballsfin
​https://instagram.com/templeballsrocks


Temple Balls – “Avalanche” (Frontiers Music Sr., 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki