DEMM predstavljajo single in video “Mislim pač, okej?”

foto: kuyneke 2023
0 37

Hja. Lepo je misliti in razmišljati. In lepo si je zamišljati, kako bo. DEMM predstavljajo novo skladbo ‘Mislim pač, okej?‘, v kateri na glas razmišljajo o – mislih. O lepih, grdih, prepovedanih, samo njihovih mislih. In ker misli še niso dejanja, je v komadu vseprisoten tisti občutek in védenje, da svojih misli ne bodo znal izraziti na pravi način. Iskreno mladostniško razmišljanje … pač.

Če so se DEMM s svojo prvo skladbo Za tebe v torek ne obstajam’ lotili študentskih torkov, se z novo ‘Mislim pač, okej?‘ sprašujejo, kako izraziti svoje misli, kako jih prevesti v jezik, da ne bodo zvenele narobe in hkrati, da ne bo obžalovanja po neizrečenem. Še en indie rock komad mladih, divjih in mogoče malo jeznih mladeničev, združenih v DEMM, v katerem se pravzaprav soočajo z lastnim odraščanjem.

Seveda ima ‘Mislim pač, okej?’ tudi videospot – Jan, Urban, Tilen in Marko, ki sestavljajo DEMM, so spot posneli sami, v proces so vključili svoje prijatelje. Ker, skladno s skladbo: da jim ne bo kdaj žal, da so o nečem samo razmišljali, ne pa tega tudi storili.

Spot lahko pogledate spodaj.

DEMM pa v septembru čakajo tudi prvi koncerti. Najprej bodo v soboto, 16.9., nastopili na svojem prvem pravem in uradnem koncertu kot DEMM v Klubu Metulj v Bistrici ob Sotli, nato še 20.9. na Štuku, na natečaju Šourock. Poleg obeh že izdanih skladb imajo DEMM na zalogi še nekaj indie rock smells-like-disco skladb na repertoarju za koncertno izvedbo.

DEMM so:
Jan Kolbič (kitara, back vokal)
Urban Kavkler (vokal, kitara)
Tilen Potočnik (bas kitara, back vokal)
Marko Brglez (bobni, back vokal)

Streamaj/kupi ‘Mislim Pač, Okej?’ na vseh platformah: https://song.link/x4ndhd55jwvdm
Instagram: https://www.instagram.com/demm_bent/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?...
TikTok: https://www.tiktok.com/@demm_bent


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki