Thank You Scientist predstavljajo video in single “Soul Diver”

foto: Sixthman 2021
0 109

Thank You Scientist, ameriški progresivnorockovski septet, je že pred dnevi predstavil novi video za single Soul Diver, ki ga lahko v celoti pogledate spodaj.

Ustvarjalci videa so našli navdih v novem “Matrix” filmu, scene pa so polne trikov virtualne realnost, mečevanja ter preostalih podvigov neslutenega herojstva, s čimer so do potankosti sledili lucidni naravi glasbenega izrazoslovja skupini. Video je režiral Richie Brown, ki s skupino Thank You Scientist sodeluje že vrsto let.

Single Soul Diver prihaja iz aktualnega in nedavno izdanega novega EP-ja skupine z naslovom “Plague Accommodations”. Z novim EP-jem štirih skladb, ki je izšel v letošnjem novembru, so Thabnk you Scientist nasledili zadnji studijski album “Terraformer”, ki je izšel pred dvema letoma. “Terraformer” je hkrati prvi studijski album skupine, ki je izšel pri založbi Flying Jangus Records, ki so jo ustanovili prav Thank You Scientist. “Plague Accommodations” utrjuje status neodvisnosti skupne.

EP “Plague Accommodations” je zadnja izdana glasba, ki so jo Thanyk You Scientist posneli z bobnarjem Faye Fademom in saksofonistom Samom Greenfieldom.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki