The Aristocrats predstavljajo orkestralni single “Stupid 7”

foto: Manu Haeussler
0 65

The Aristocrats, vse-instrumentalni progresivnorocerski trio, ki ga zastopajo kitarist Guthrie Govan, basist Bryan Belller in bobnar Marco Minnemann, predstavljajo novi video za orkestralni single Stupid 7, ki ga lahko preverite spodaj.

Ta single izhaja iz novega dosežka skupine z naslovom “The Aristocrats With Primuz Chamber Orchestra” , na katerem so The Aristocrats sodelovali s poljskim komornim orkestrom, ki je v CD in digitalnem formatu izšel na današnji petek 3. 6. 2022, medtem ko je dvojni vinilni format napovedan za 1. 7. 2022.

“Ta projekt je ugledal luč sveta potem, ko smo povsem nenadejano odkrili na You Tube kanalu video poljskega Primuz Chamber Orchestra kako izvaja eno izmed naših skladb, ki jo je prearanžiral komponist in aranžer Wojtek Lemański,” pravi skupina in dodaja: “Brezmadežna eksekucija tega silno zahtevnega aranžmaja, ki je bil presenetljivo inovativen obenem pa je ostal v vsem zvest duhu originala, nas je navdahnila, da stopimo v kontakt z orkestrom in predlagamo medsebojno sodelovanje.”

Na albumu je devet skladb, ki izvirajo iz predhodnih studijskih albumov skupine. Za remiks je poskrbel dobitnik Grammyja in zvočni inženir Forrester Savell, za konkretno transformacijo aranžmajev, ki dobivajo močno oporo na godalih, pa je poskrbel Wojtek Lemański.

The Aristocrats album “The Aristocrats With Primuz Chamber Orchestra”, ki ga lahko naročite, bo vseboval sledeč seznam skladb:
1. Culture Clash
2. Stupid 7
3. The Ballad Of Bonnie And Clyde
4. Dance Of The Aristocrats
5. Through The Flower
6. All Said And Done
7. Jack’s Back
8. Ohhhh Noooo
9. Last Orders

Več o The Aristocrats:
Facebook: https://www.facebook.com/aristocratsband
Instagram: https://www.instagram.com/thearistocr…
Twitter: https://www.twitter.cin/acratsband
Uradna spletna stran: https://the-aristocrats-band.com/
Bandcamp: https://the-aristocrats-band.bandcamp…
YouTube: https://www.youtube.com/aristocratsba...


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki