The Aristocrats predstavljajo single “Aristoclub”

The Aristocrats 2023 (press/promo)
0 54

The Aristocrats, kolosalni rock fusion trio, ki ga zastopajo trije izvenserijski glasbeniki: angleški kitarist Guthrie Govan, ameriški basist Bryan Beller in nemški bobnar Marco Minnemann, napovedujejo za 16. 2. 2024 izid novega studijskega albuma z nazivom “DUCK”. Album bo izšel 16. 2. 2024 pri založbi BOING! Music LLC, ki je sicer v lasti The Aristocrats.

Album bo dostopen v različnih formatih in ga je že mogoče prednaročiti.

Spodaj je novi single za skladbo Aristoclub. The Aristocrats so pred časom predstavili single Hey, Where’s MY Drink Package?.

Kaj se zgodi, ko se najbolj hrupni rock/fusion instrumentalni trio na svetu odloči posneti konceptualni album? Dobimo “DUCK”, zgodbo o prebivalcu antarktičnega otoka, ki s plavalno kožico na nogah beži pred policistom – pingvinom vse do New Yorka, kjer ga čakajo nepozabne dogodivščine polne novih nevarnosti.

Prvovrstni jazz rock fusion, ki ne pozna nikakršnega artističnega omejevanja, spremlja glavnega junaka, ki sprva zaide v plesni klub velikega mesta New Yorka (“Aristoclub”), kjer ga na silo izženejo iz lokala (“Hey, Where’s MY Drink Package?”), temačen kitarski rif pripada njegovemu zasledovalcu policaju pingvinu (“Sgt. Rockhopper”), zgodba pa se ob koncu sklene z balkanskim-fusion finalom “This Is Not Scrotum”. V tej skladbi gostuje z violino Rusando Panfili (Hans Zimmer Live), ki je edini gostujoči glasbenik novega studijskega albuma skupine.

Album so producirali The Aristicrats. Za miks je poskrbel avstralski zvočni guru Forrester Savell, naslovnico za album pa je ustvaril Lance Myers (Space Jam). “DUCK” je prvi The Aristocrats novi studijski album v zadnjih petih letih. Zato je kristalno jasno, da so Guthrie Govan, Bryan Beller in Marco Minnemann na njem svoj izvenserijski jazz-rockovski artizem odstrelili v novo dimenzijo neulovljive izpovedne prismojenosti.

Seznam skladb na albumu “DUCK” se glasi:
1. Hey, Where’s MY Drink Package?
2. Aristoclub
3. Sgt. Rockhopper
4. Sittin’ With A Duck On A Bay
5. Here Come The Builders
6. Muddle Through
7. Slideshow
8. And Then There Were Just Us/Duck’s End
9. This Is Not Scrotum

Več o The Aristocrats:
www.the-aristocrats-band.com
facebook.com/aristocratsband
www.youtube.com/@thearistocrats

Instagram: @thearistocratsband
Twitter: @acratsband
Linktree: linktr.ee/AristocratsBand


The Aristocrats – “DUCK” (BOING! Music LLC, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki