The Garrett band predstavljajo single “One More Day”

The Garrett Band 2021 (press/promo)
0 27

The Garrett Band, kanadski progresigvnorockovski kvartet, predstavlja novi single za skladbo One More Day, ki mu lahko prisluhnete spodaj. Single One More Day izhaja iz nedavno izdanega novega EP-ja skupine z naslovom Sound Evolution, ki je izšel lani, točneje 19. 11. 2021.

“One More Day pripoveduje o občutjih depresije, osebnega dvoma, izolacije ter spoznanja da je celjenje ran nujno, da dobi življenje pravi smisel,” pravi komponist, vokalist, multi-instrumentalist in vodja kvarteta Sean Garrett.

Garret nadaljuje: “Ta EP je predstavljal poseben izziv zavoljo Covid-19 vpliva. Glede na to, da se skupina ni smela sestati v živo in posneti album, smo opravili med seboj stotino telefonskih razgovorov, izmenjali goro elektronskih sporočil, da smo ob koncu le uspešno skrpali skladbe skupaj.”

Člani skupine The Garrett Band so opasani z izkušnjami in kilometrino. Delujejo v Vancouvru, Garrett in glavni kitarist ter multi-instrumentalist Brian Jones, pa ustvarjata skupaj glasbo že celih 30 let, basist Gary Koenig je sodeloval z Alom Harlowom iz zasedbe Prism, medtem ko se je bobnarja Mikea ‘Machine’ Mallaisa prijela oznaka “Maritime World’s Fastest Drummer”!

EP “Sound Evolution”, ki ga lahko naročite, lahko sicer v celoti poslušate na uradnem You Tube kanalu skupine.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki