The Get Go z novim EPjem ”Asleep at the wheel”

0 57

Čas teče in kolo se vrti naprej…
 
Končno smo ga dočakali… EP namreč… Kot večina že ve, nas je britanska pop punk skupina The Get Go zadnje mesece redno zalagala s singli, ki so potihoma, a udarno napovedovali izid težko pričakovanega Ep-ja s pomenljivim naslovom Asleep at the wheel

Na digitalnem ploščku najdete šest skladb. Besedila po večini govorijo o čustvenih turbulencah, ki so posledica ljubezenskih pretresov. Iz njih se izlivajo občutki kot so zmeda, norost, obupavanje in seveda upanje. Nekako tako kot izgleda vožnja z vlakcem smrti. Ljubezenski viharji iz različnih perspektiv, interpelacij in iztisi občutkov, ki so tako močni, da so nekako morali na plan in to v odlični glasbeni obliki, kot znajo le oni.
 
The Get Go, so miks in masterizacijo zaupali A7 Recording Studiu iz Ljutomera (https://www.a7recordingstudio.com/). Kot ko-producent se je pod EP podpisal Blaž Pavšič, za grafično podobo pa je tudi tokrat poskrbela Hedvika Petkovšek.
 
V skladbi Give up the ghost se jim je na klavirju in spremljevalnih vokalih pridružila Hana Pavšič.
 
Asleep at the wheel, ki je izšel 19. 11. 2021, band prvič popelje v svet digitalnih platform, saj lahko vse skladbe najdete na spletu, kupite in s tem podprete sceno pa jih lahko na njihovi uradni Bandcamp strani.

Seznam skladb na EPju “Asleep at the Wheel” je sledeč:
1. Second best (3:17)
2. Ticket to ride the lightning (2:42)
3. Rear view mirror (3:11)
4. Scrapbook (3:47)
5. Hold on tight (3:28)
6. Give up the ghost (3:03)

The Get Go lahko spremljate tudi na uradnem FaceBook profilu!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki