The Night Flight Orchestra predstavljajo “Transmissions” video!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 95

The Night Flight Orchestra, ki bodo izdali dne 28.08.2020, pri založbi Nuclear Blast Records njihov novi studijski album »Aeromantic« (prednaročila sprejemajo TUKAJ), predstavljajo video za novo skladbo “Transmissions”, ki ga lahko predvajate spodaj.

»Aeromantic« je bil posnet v studiu Nordic Sound Labs in sicer s pomočjo enakega seta bobnov, ki ga je uporabila ABBA leta 1980 za snemanje svojega mega uspešnega albuma »Super Trouper«!

Seznam sklad na album “Aeromantic” je sledeč:
01. Servants Of The Air
02. Divinyls
03. If Tonight Is Our Only Chance
04. This Boy’s Last Summer
05. Curves
06. Transmissions
07. Aeromantic
08. Golden Swansdown
09. Taurus
10. Carmencita Seven
11. Sister Mercurial
12. Dead Of Winter

The Night Flight Orchestra se (s predskupino One Desire) odpravljajo v začetku marca na novo evropsko koncertno turnejo, v sklopu katere bodo nastopili, dne 21.03.2020 tudi v avstrijskem Dunaju (Szene).

Vse datume turneje lahko preverite TUKAJ!

Več koristnih informacij:
https://www.facebook.com/thenightflig… https://www.instagram.com/nightflight… https://www.twitter.com/nfo_official
https://www.nuclearblast.de/thenightf…

Na fotografiji: Vokalist Björn Strid (tudi Soliwork) med nastopom The Night Flight Orchestra, dne 11.07.2019, v sklopu prvega dne festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


The Night Flight Orchestra – Transmissions (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki