The Pineapple Thief predstavljajo akustični koncertni video “Demons”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 49

The Pineapple Thief so izdali novi koncertni in akustični video za skladbo “Demons”. Akustična izvedba skladbe “Demons” izhaja iz prihajajočega novega akustičnega koncertnega dokumenta skupine z naslovom “The Soord Sessions Volume 4”, ki bo izšel le v obliki enojne vinilne plošče, 4. 12. 2020, pri založbi Kscope Records.

The Pineapple Thief so svoj najnovejši studijski album “Versions Of The Truth” izdali v letošnjem septembru pri zgoraj citirani založbi. Ker so morali The Pineapple Thief zavoljo omejitev vezanih na Covid-19, vse koncertne nastope v letošnjem letu odpovedati, se je vodja skupine Bruce Soord odločil, da izvede nekaj samostojnih akustičnih nastopov, na katerih je izvajal v samostojni režiji material skupine. Koncerti so dosegli neposredni prenos na medmrežju.

Na “The Soord Sessions Volume 4” se bosta nahajali dve akustični reinterpretaciji novih skladb, vzetih iz albuma “Versions Of The Truth” ter nekaj klasik skupine, ki jih The Pineapple Thief že vrsto let niso izvajali na svojih koncertnih nastopih. Soord si je med nastopom pomagal tudi s programskimi vzorci in zvočnim zankanjem.

 “The Soord Sessions Volume 4” bo na voljo le kot 180 gramski enojni vinil temno zelene barve, h kateremu bo priložena knjižica s fotografijami in spremna beseda Brucea Soorda.

“The Soord Sessions Volume 4” lahko že prednaročite!

Seznam materala na The Pineapple Thief koncertnem albumu “The Soord Sessions Volume 4” se glasi:
A.1 In Exile
A.2 Someone Pull Me Out
A.3 Demons
A.4 All This Will Be Yours
B.1 Last Man Standing
B.2 The Solitary Path Of A Convicted Man
B.3 Versions Of The Truth
B.4 Bond

Na fotografiji: Vokalist in kitarist Bruce Soord med nastopom The Pineapple Thief, 25. 9. 2018, v dunajskem klubu Szene (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno recenzijo koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki