The Tangent predstavljajo album “Auto Reconnaissance”

0 50

The Tangent napovedujejo svoj skupno enajsti studijski album, ki bo izšel v letošnjem poletju.

Naslednik v letu 2018 izdanega albuma “Proxy”, se bo imenoval “Auto Reconnaissance” in bo izšel 21. 8. 2020, pri založbi InsideOut Music.

Uradni reklamni tekst založbe InsideOut Music navaja, da album “slavi zlato dobo progresivnega rocka, ki ga skozi svoj glasbeni jezik prevaja v sedanjost, medtem ko raziskuje nove dimenzije, da popelje svojo glasbo v prihodnost.”

Andy Tillison, vodja skupine The Tangent pravi: “Osebno zavračam vsakršno oznako, da je progresivna rock glasba vrste muzejskega inventarja. Pravzaprav je to živo in dihajoče gibanje, ki ima svojo preteklost, sedanjost in nad vsem tem, prihodnost!”

Tillisonu so se za ustvarjanje in snemanje albuma Auto Reconnaissance pridružili v studiu Luke Machin, Jonas Reingold, Theo Travis in Steve Roberts.

Tillison komentira aktualno The Tangent postavo takole: “V preteklih šestih letih je postava The Tangent postala bolj stabilna kot na začetku kariere. Menim, da smo The Tangent pričeli dobivati identiteto kot skupina, z albumom “A Spark In The Aether” leta 2014.”

“Auto Reconnaissance” bo izšel kot “digipak” CD z dodatno skladbo Proxima, razpoložljiv pa bo tudi kot dvojni vinil s priloženima CD-jem in knjižico, kot tudi v digitalnem formatu.

The Tangent: “Auto Reconnaissance”
1. Life On Hold
2. Jinxed In Jersey
3. Under Your Spell
4. The Tower Of Babel
5. Lie Back & Think Of England
6. The Midas Touch
7. Proxima (dodatna skladba)


The Tangent – “Auto Reconnaissance”
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki