Theocracy stopajo pod okrilje založbe Atomic Fire Records!

foto: Ron Carson Jr. 2023
0 24

Theocracy, progresivnometalski kvintet iz ameriške zvezne države Georgia, je sklenil pogodbo z nemško založbo Atomic Fire Records.

Skupina je bila ustanovljena leta 2002, s svojim slogom pa se je hitro priključila takrat vroči falangi skupin, ki so pripadale powermetalski struji izjemne tehnične podkovanosti, na čelu s Stratovarious in Sonata Arctica, prav tako pa so Theocracy že v samem začetnem delu svoje kariere močno simpatizirali nad gojili veščinami progresivnometalskih prvakov Symphony X.

Do tega dne so Theocracy v svoji karieri izdali štiri odlično sprejete studijske albume in si zagotovili krepko bazo glasbenih privržencev, ki jim zvesto sledijo.

Skupina je v postavi Matt Smith (vokal/spremljevalni vokal), Ernie Topran (bobni), Jared Oldham (bas kitara/spremljevalni vokal), Jonathan Hinds (kitara/spremljevalni vokal) in Taylor Washington (kitara/spremljevalni vokal) tako pripravljena, da pod okriljem založbe Atomic Fire Records, ponese svoje glasbeno vizionarstvo, na novo artistično raven.

Peti studijski album skupine bo izšel pred koncem letošnjega leta. Več informacij sledi kmalu!

Več o Theocracy:
Uradna spletna stran: http://www.theocracymusic.com
Facebook: http://www.facebook.com/theocracyband

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki