This Winter Machine predstavljajo video in single “Broken”

This Winter Machine
0 71

This Winter Machine, britanski melodično-progresivni rockerji, predstavljajo novi video in single za skladbo “Broken”. Nova skladba, ki ji lahko prisluhnete spodaj, bo uvrščena na prihajajoči novi studijski album z naslovom “Kites”, ki bo izšel v začetku prihodnjega leta.

Pevec Al Winters pravi: “Skladba pripoveduje o ljudeh, ki so dovolili da njihova preteklost uniči njihove sedanje in prihodnje odnose in o tem, da se ne bo nič spremenilo na bolje vse dokler se z nastalo situacijo ne spoprimejo, kot je treba.”

V zvezi z albumom dodaja Winters sledeče: “Album je odsev odraščanja v osemdesetih in zgodnjih devetdesetih. Zato vsebuje v sporočilih tematiko tega obdobja.” 

Winters nadaljuje: “Album “Kites” je takorekoč že v celoti napisan. Posnet bo takoj, ko nam bo virus to omogočil. Trenutno smo se zmanjšali v kvintet, potem ko nas je nepričakovano zapustil kitarist Scott Owens.”

“Zelo smo navdušeni nad tem albumom in verjamemo, da nam je uspelo na njem nekaj najboljših skladb. ki smo jih kdaj koli posneli skupaj. Album bo že mogoče prednaročiti ob koncu prihodnjega januarja, album pa bo razpoložljiv v več različnih formatih in embalažah. Kmalu bo na voljo več podrobnih informacij”, dodaja Al Winters.

This Winter Machine so izdali albumski prvenec “The Man Who Never Was” leta 2017, temu pa je sledil v lanskem letu “A Tower Of Clocks”, ki so ga glasbeni kritiki nasploh odlično sprejeli.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki