Threshold predstavljajo video in single “King Of Nothing”

foto: Robert Burress 2022
0 84

Threshold, kultni britanski progresivni metalci, se vračajo s svojim 12. studijskim albumom kariere “Dividing Lines”, ki je napovedan za 18. 11. 2022, pri založbi Nuclear Blast Records.

Spodaj lahko preverite novi single za skladbo King Of Nothing, ki ga spremlja tudi uradni glasbeni video. Threshold so novi album napovedali sredi letošnjega julija s singlom Silenced (spodaj).

Album “Dividing Lines” je drugi zaporedni album skupine, po ponovni priključitvi vokalista Glynna Morgana, s katerim so Threshold posneli predhodnika “Legends Of The Shires” (2017). Glynn Morgan je eden izmed treh Threshold pevcev, ki je se je skupini priključil že konec leta 1993 ter posnel in izdal s s Threshold njen drugi studijski album “Psychedelicatessen” – ta je izšel davnega leta 1994.

Novi album “Dividing Lines” bo na razpolago v več različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

Video je posnel mož po imenu Sitcom Soldiers v Veliki Britaniji, ki je posnel tudi prejšnji video skupine Small Dark Lines.

Seznam skladb na albumu “Dividing Lines” se glasi:
1. Haunted
2. Hall Of Echoes
3. Let It Burn
4. Silenced
5. The Domino Effect
6. Complex
7. King Of Nothing
8. Lost Along The Way
9. Run
10. Defence Condition

Več o Threshold:
https://instagram.com/thresholdofficial
https://facebook.com/threshold
https://twitter.com/Threshold
https://thresh.net


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki