Thunder predstavljajo besedilni video za single “Going To Sin City”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 67

Thunder, dolgoživi britanski hardrockerji, ki so v lanskem novembru s singlom za skladbo “Last One Out Turn Out The Lights” napovedali izid novega studijskega albuma “All The Right Noises, predstavljajo drugi single, in sicer za skladbo “Going To Sin City”, ki ga spremlja tudi besedilni video (spodaj).

Album z naslovom ”All The Right Noises” je bil posnet v mesecih pred uvedbo prvega ‘lockdowna’ njegov izid pa so sprva načrtovan v lanskem septembru. Thunder niso edini, ki so morali zavoljo teh razmer zamakniti datum izida novega albuma, ki je tako po novem napovedan za 21. 3. 2021. Za njegov izid bo poskrbela založba BMG.

“Vse skladbe so bile napisane in posnete v času pred Covid19 pandemijo,” pravi kitarist Luke Morley in nadaljuje: “Zanimivo pri tem je, da če pogledate na skladbe skozi prizmo Covid pandemije, se sporočila v njih zelo smiselno navezujejo na aktualno situacijo, skozi katero gre svet.  “Last One Out Turn Off The Lights” govori neposredno o dogodkih, povezanih z Brexitom, kljub temu pa lahko besedilo te skladbe povežeš z marsičem.”

Tematika sporočil v drugih skladbah novega Thunder albuma, za katere skupina obljublja, da gre za niz udarnih točk, se ukvarja z depresijo, duševnim zdravjem in različnostjo. Ena izmed skladb albuma v sporočilih cilja na Donalda Trumpa.

Seznam skladb na albumu “All the Right Noises” se glasi:
1. Last One Out Turn Off The Lights
2. Destruction
3. The Smoking Gun
4. Going To Sin City
5. Don’t Forget To Live Before You Die
6. I’ll Be The One
7. Young Man
8. You’re Gonna Be My Girl
9. St George’s Day
10. Force Of Nature
11. She’s A Millionairess

Na fotografiji: Vokalist Danny Bowes med nastopom Thunder 30. 7. 2017 v sklopu tretjega dne Rock Of Ages festivala v nemškem Seebronnu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki