Thunderstick s prvim koncertnim dokumentom!

0 53

Thunderstick, britanski bobnar s pravim imenom Barry Graham Purkis, velja za kultno figuro N.W.O.B.H.M. časov, saj je igral v sedemdesetih še za Iron Maiden, ki so se takrat ravno postavljali na noge, potem pa se preselil k Samson, kjer je spoznal mladega in ambicij polnega vokalnega “slavčka” Brucea Dickinsona. Ostalo je zgodovina.

Thunderstick, bo namreč s svojo skupino Thudnerstick, dne 20.03.2020, pri založbi Roulette Records, izdal nasploh svoj prvi uradni koncertni dokument.

Purkis je to dejstvo pospremil s sledečo izjavo: “Presrečen sem da lahko napovem izid koncertnega albuma po 40. letih delovanja skupine Thunderstick. Na njem se bo nahajal tako glasbeni material zasedbe Thunderstick, kot tudi Samson. Do tega dne nismo prejeli nobenega uradnega koncertnega posnetka, zato bo ta izid za nas resnično nekaj posebnega!”

Dokument se bo imenoval ‘Something Wicked This Way Came’, posnet pa je bil na enem izmed nastopov zasedbe Thunderstick v Franciji in sicer lanskega novembra.

Seznam skladb na “Something Wicked This Way Came” se glasi:
01. Riding With The Angels
02. Go Sleep With the Enemy (I Dare Ya)
03. Earth Mother
04. Buried Alive
05. Dark Night Black Light Monologue (Teenage Suicide)
06. Dark Night Black Light
07. Vice Versa
08. Witches Trial
09. Blackwing… The Curse
10. Dark Princess Thunder
11. Thunder Thunder
12. Time Warp

Zasedba Thunderstick se glasi:
Raven Blackwing – vokal
Barry Graham Purkis a.k.a. Thunderstick – bobni
Vinny Konrad – kitara
Lee Quenby – kitara
Rex Thunderbolt – bas kitara


Thunderstick – Something Wicked This Way Came (Live In France)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki