Tiger Moth Tales predstavljajo “Blackbird” single in video!

PETER JONES (TIGER MOTH TALES ) 2020
0 74

Tiger Moth Tales, britanski progresivni rockerji, predstavljajo novo skladbo “Blackbird”, ki ji lahko prisluhnete spodaj in ki jo spremlja tudi video.

“Blackbird” bo uvrščena na prihajajoči novi studijski album skupine z naslovom “The Whispering Of The World”, ki bo izšel 4. 12. 2020, pri založbi White Knight Records.

“The Whispering Of The World” je želela skupina izdati v začetku letošnjega leta, a so se ji načrti zavoljo “lockdown” situacije sfižili. Na novem albumu je šef skupine, multi-instrumentalist, aranžer, vokalist in glavni komponist Peter Jones preteženo sodeloval s pianom ob spremljavi godalnega kvarteta. Album je bil posnet v studiu Fieldgate, lociranem v južnem Walesu.

“The Whispering Of The World” bo mogoče kupiti z dodatnim DVD-jem -“zabeležkami” iz “The Quiet Room” snemanja in tremi promocijskimi videi. Prav tako pa bo mogoče album kupiti v kombinaciji z mini koncertnim albumom “Still Alive”.

Tiger Moth Tales: “The Whispering Of The World”
1. Taking The Dawn
2. The Whispering Of The World
3. Sweeter Than Wine
4. Quiet Night
5. A Town By The Sea
6. Blackbird
7. Waving, Drowning
8. Lost To The Years


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki