Toby Hitchcock (Pride Of Lions) predstavlja single “Changes”

Frontiers Music Srl. 2021
0 37

Toby Hitchcock (Pride Of Lions) je 9. 7. 2021 pri založbi Frontiers Music Srl. izdal svoj novi samostojni studijski album z naslovom “Changes”.

Na voljo je še četrti single z novega albuma za naslovno skladbo albuma “Changes”, ki ji lahko prisluhnete spodaj. Album je vsekakor mogoče tudi že naročiti.

Toby Hitchcock velja za enega najbolj cenjenih, prepoznavnih in karizmatičnih vokalov aktualne melodične rock in AOR scene. Ameriški vokalist, znan po sodelovanju s Pride of Lions, je s svojim vokalnim doprinosom prispeval k realizaciji nekaterih najboljših novih klasik žanra. Njegov izrazito strasten in čuten vokal, radi glasbeni kritiki večkrat primerjajo z imeni, kot: Bobby Kimball (Toto), Jimi Jamison (Survivor) ali Lou Gramm (Foreigner). Družba, ki se je torej nihče niti malo ne bi sramoval.

Medtem, ko se Hitchcockov Pride Of Lions pajdaš – legendarni Jim Peterik-, ukvarja z snovanjem novega World Stage albuma, se je Toby Hitchcock lotil stvaritve novega solo albuma. Po odlično sprejetima predhodnikoma “Mercury’s Down” in “The Reckoning”, je tako “Changes” tretji samostojni Hitchcockov album. Zanj se je Toby povezal s hišnim producentom založbe Frontiers Music Srl, in sicer “tamkajšnjo deklico za vse”, to je multi-instrumentalistom in komponistom Alessandom Del Vecchiom, ki je spisal nekaj novih fascinantnih točk za Tobyjev ubijalski tenor.

Seznam skladb na “Changes” se glasi:
1. Forward
2. Before I Met You (Xano Esena)
3. Changes
4. Tonight Again
5. Garden Of Eden
6. Don’t Say Goodbye
7. Say No More
8. Run Away Again (From Love)
9. Two Hearts On The Run
10. On The Edge Of Falling
11. Losing You

Zasedba:
Toby Hitchcock – vokal
Martin Jepsen Andersen – kitara
Alessandro Del Vecchio – bas kitara, klaviature, spremljevalni vokal
Nicholas Papapicco – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki