Tony Mitchell predstavlja album “Church Of A Restless Soul”

0 81

Tony Mitchell je sklenil pogodbo z založbo AOR Heaven za izid njegovega novega samostojnega studijskega albuma, ki bo izšel v letošnjem letu.

Možakar je najbolj znan po sodelovanju s skupino Kiss of the Gypsy, ki je delovala pod okriljem založbe Atlantic Records USA/Warner Chappell. Skladbi “Whatever It Takes” in “Take This Old Heart”, veljata še danes za klasiki melodičnega rocka. Nahajata se na studijskem prvencu “Kiss of the Gypsy”, ki je izšel leta 1991. Skupina je kasneje razpadla, saj so založbe iskale nove trende in odprle vrata grunge sceni. Bend je imel že v celoti napisan drugi album, a ga ni mogel izdati. Zavoljo nezaitenresiranosti založb. Tako je leta 1993 razpadel.

Mitchell je kasneje prispeval vokal na albumu Ricka Wakemana “Return To The Centre Of The Earth” (na tem albumu mdr. sodelujeta tudi Bonnie Tyler in Ozzy Osbourne) in pel ter igral kitaro skupaj na odru z Alice Cooperjem, Alan Parsons Project, Jonom Andersonom (Yes), Tonyjem Hadleyem (Spandau Ballet) ni It Bites v sklopu posebne južnoameriške turneje imenovane “British Rock Symphony” leta 2000. Bil je tudi član skupine Dirty White Boyz, ki je leta 2016 izdala album “Down & Dirty”. Leta 2018, je izdal svoj samostojni studijski album “Beggars Gold” in požel hvalospeve glasbenih kritikov. Na albumu je vredno izpostaviti zlasti skladbi “Playing With Fire” ali/in “What You Make It” (feat. Sue Willetts iz skupine Dante Fox).

Tako bo Tony Mitchell izdal v letošnjem letu novi album z naslovom “Church Of A Restless Soul”. Zanj je imel sprva prirpavljenih kar 28 skladb, a je zanj izbral 13 najboljših.

Na albumu sodelujejo Danny Vaughn (Tyketto) v duetu za skladbo “The Mighty Fall”, Tim Manford (Dante Fox), Neil Ogden, Paul Hume (Demon & Lawless, Dirty White Boyz), Nigel Bailey (Bailey, 3 Lions, Dirty White Boyz), The Rogues Gallery Rock Choir, Shawn Charvette in Josh Tabbie Williams (Midnite City).

Spodaj lahko prisluhnete skladbi “The Mighty Fall” in si ogledate video.

“Church Of A Restless Soul” izide 28. 8. 2020 pri založbi AOR Heaven.

Seznam skladb na “Church Of A Restless Soul” se glasi:
1. Church Of A Restless Soul,
2. Living On The Run
3. In & Out Of Love
4. The Mighty Fall (feat. Danny Vaughn)
5. Electric
6. I Believe In Angels
7. Killing Me To Love You
8. Never Wanted Love
9. One Good Reason
10. Sacrifice
11. Shattered Dreams
12. Evil Woman
13. Heaven Is Falling

Več o Tony Mitchellu
https://www.facebook.com/tony.mitchell.3762


Tony Mitchell – The Mighty Fall (feat. Danny Vaughan, uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki