Lonely Robot predstavljajo “Spiders” video!

0 56

Lonely Robot, britanski progresivni rockerji, ki bodo v letošnjem letu izdali že svoj četrti studijski album, predstavljajo novi video za skladbo “Spiders”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Novi album skupine “Feelings Are Good” bo izšel 17. 7. 2020, pri nemški založbi InsideOut Music. Gre za album projekta, ki ga vodi kitarist, vokalist in producent John Mitchell (It Bites, Arena), s katerim bodo Lonely Robot nasledili svojo astronavtsko trilogijo. Ta se je sklenila v lanskem letu, ko je skupina izdala albuma “Under Stars”.

Mitchell pravi: “Feelings Are Good se odklanja od prvih treh Lonely Robots albumov, ki se jih je nalezla ljubkovalna oznaka “astronavtska trilogija”. Na novem albumu sem želel raziskati osebno tematika, skladbe pa so zato bolj intimne narave. Govorijo o izkušnjah, dobrih in slabih, ki zaznamujejo moje življenje”.

“Feelings Are Good” bo izšel v količinsko omejeni digipak CD embalaži, kot dvojni vinil (z dodanim CDjem) ter na vseh digitalnih platformah, pri čemer bo dostopen v obeh, 16. in 24. bitni verziji.

Spodaj se nahaja seznam skladb, kot tudi naslovnica albuma, ki jo je znova ustvaril Paul Tippett (Vitamin P).

Seznam skladb na Lonely Robot albumu “Feelings Are Good” se glasi:
1. Feelings Are Good
2. Into The Lo-Fi
3. Spiders
4. Crystalline
5. Life Is A Sine Wave
6. Armour For My Heart
7. Suburbia
8. The Silent Life
9. Keeping People As Pets
10. Army Of One
11. Grief Is The Price Of Love
12. The Silent Life (Orchestral Version)


Lonely Robot – Spiders (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki