Tim Bowness (No-Man) predstavlja video “I’m Better Now”

0 79

Tim Bowness, med drugim znan po sodelovanju v projektu No-Man, bo izdal še v letošnjem letu svoj novi samostojni studijski album z naslovom “Late Night Laments”.

Spodaj lahko predvajate prvi uradni video in sicer za novo skladbo “I’m Better Now”, ki se bo nahajala na novem Bownessovem albumu.

Kot posebni gostje so na novem Bownessovem albumu sodelovali: Richard Barbieri (Japan, Porcipine Tree), Colin Edwin (Ork, Porcupine Tree) in Kavus Torabi (The Mansoon Banssoon, Guapo, Gong,…)

Naslednik v letu 2019 izdanega albuma “Flowers At The Scene” bo izšel 28. 8. 2020 pri založbi InsideOut Music.

Za miks albuma je poskrbel Bownessov NO-Man pajdaš Steven Wilson, z masterizacijo pa so se ukvarjali Calum Malcolm, Tim Bowness in Brian Hulse, ki je tudi poskrbel za ko-produkcijo devetih skladb označenih kot ‘križišče elektronske glasbe, akustičnih instrumentalov in neobičajnih ritmičnih struktur’. 

Naslovnico za album je znova ustvaril Jarrod Gosling.  Prvi single albuma bo Bowness predstavil v začetku letošnjega julija.

“Late Night Laments” bo izšel v formatih CD, LP in posebni dvojni CD digipak varieteti, ki bo vsebovala še pet dodatnih studijskih skladb. Album bo dostopen tudi na vseh digitalnih platformah.

Tim Bowness: Late Night Laments
1. Northern Rain
2. I’m Better Now
3. Darkline
4. We Caught The Light
5. The Hitman Who Missed
6. Never A Place
7. The Last Getaway
8. Hidden Life
9. One Last Call


Tim Bowness – I’m Better Now (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki