Transworld Identity predstavljajo video in single “Everything Must Burn”

Frontiers Music Srl. 2023
0 61

Transworld Identity (T-ID) so nova melodičnometalska angleško-finska naveza, ki jo zastopajo pevka Mila Bosa, kitarist Mika “Lamppari” Lamminsivu, klaviaturist Juha “Junnu” Kinnunen, basist Kasperi Kinnunen in bobnar Lacu Lahtinen. Kvintet napoveduje za 17. 3. 2023 studijski prvenec “Seven Worlds”, ki bo izšel pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Spodaj je na voljo novi single in video za skladbo Everything Must Burn.

Album “Seven Worlds” lahko že prednaročite.

Mila Bosa je pevka, ki se je pred ustanovitvijo skupine Transworld Identity (T-ID) kalila v številnih zasedbah, ki so preigravale izvirnike hard rock izvajalcev. Polagoma je pričela sama skladati glasbo in začutila, da mora ustanoviti svojo skupino.

Pridružili so se ji odlični glasbeniki iz Finske. Bobnar Lacu Lacu Lahtinen je prekaljeni glasbenik, ki je vrsto let igral tako pri Hanoi Rocks, kot skupini Hanoi Rock vokalista Michaela Monroea. Od leta 2008 dalje je Lacu bobnal pri enem največjih finskih bendov Popeda, ki so pred kratkim napovedali svojo upokojitev. Kitarist Mika “Lamppari” Lamminsivu velja za soustanovitelja skupine Baby Green, kasneje pa je igral pri progresivnih rockerjih Technical Justice. V karieri je igral tudi v spremljevalnih ekipah Michaela Monroea in Davea Lindholma. Klaviaturist Juha “Junnu” Kinnunen je dolga leta služboval pri finski rock legendi Muski Babitzinu. Prav tako je sodeloval z Marcom Hietalo in Ryanom Roxiejem. Basist Kasperi Kinnunen pa velja kljub rosni mladosti že sedaj za izklesanega multi-instrumentalista. Kasperi, ki je sicer sin klaviaturista Juhe Kinnunena, igra mdr. tudi v zasedbi Metallileka.

Seznam skladb na albumu “Seven Worlds”:
1. Everything Must Burn
2. Play & Pretend
3. I’m Such A Liar
4. Part Maroon, Part Indigo
5. Time
6. Starchild
7. Seven Worlds
8. In For The Long Haul
9. Livin’ On The Run
10. Never Lost My Faith
11. Roseate

Zasedba:
Mila Bosa – vokal
Mika Lamminsivu – kitara
Lacu Lahtinen – bobni
Juha Kinnunen – klaviature
Kasperi Kinnunen – bas kitara

Več o Transworld Identity:
http://www.transworldidentity.com
https://www.facebook.com/transworldid…
https://www.instagram.com/transworldi…
https://www.instagram.com/milabosaoff…

#TransworldIdentity#EverythingMustBurn#HardRock#FrontiersRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki